Fabriek in Etten-Leur waar isolatie materiaal gemaakt wordt

Oplossingen van Isover

Sorteer op:
23 resultaten
Image
Isoleren van een vliering met glaswol isolatie

Isolatie van een vliering

Met Isover Zolderisolatie kunt u eenvoudig zélf uw vlieringvloer isoleren. Wanneer u toch gaat isoleren kunt u het meteen zo goed en dus zo dik mogelijk doen. Zo bespaart u meer energie en dus geld. Voor een vliering is Isover Zolderisolatie met aluminium dampremmende bekleding ideaal.

Image
Prefab dak isoleren met ISOVER

Isolatie van een prefab hellend dak met houtbouw daksegment

Sinds januari 2021 geldt voor gevels een Rc-eis van 4,7 m2.K/W en voor daken een Rc-eis van 6,3 m2.K/W. Om aan deze eisen te kunnen voldoen heeft ISOVER Systemroll in het assortiment. Met ISOVER Systemroll kunnen prefab daken thermisch, akoestisch en brandveilig worden geïsoleerd.

Image
Uitbouw isoleren met ISOVER glaswol

Isolatie van een uitbouw

In sommige situaties is het vergroten van een huidige woning een meer gewenste oplossing dan verhuizen. In zo'n geval kan een uitbouw de ideale oplossing zijn. Het vloeroppervlak wordt vergroot en het biedt de mogelijkheid om opnieuw naar de indeling van de woning te kijken.

Image
Vliesgevel isoleren met glaswol van ISOVER

Isolatie van een vliesgevel

Voor isolatie van vliesgevels/gordijngevels met open of gesloten voegsystemen in gebouwen tot een hoogte van 200 meter biedt ISOVER een oplossing met gebruik van ISOVER Mupan Façade.