Hero Image
Isoleer vertrouwd de spouwmuur met ISOVER spouwservice
3 min

Spouwservice

Wilt u meer leren over isolatie? Of zoekt u handige tools om thermische isolatieberekeningen te maken of uw isolatie te laten checken? ISOVER ondersteunt u graag in elke fase van het bouwproces. Met onder andere trainingen online of op locatie, rekenprogramma Termical en de ISOVER Spouwcheck-app. Ontdek hoe ISOVER ook u verder kan helpen.

Termical

Termical

Met het rekenprogramma ISOVER Termical voert u tijdens het ontwerpproces zelf snel en eenvoudig thermische isolatieberekeningen uit voor bouwkundige constructies. Dit alles uiteraard volgens de in Nederland geldende isolatienorm NTA 8800.

ISOVER Spouwcheck-app

Spouwcheck-app

Om aannemers te helpen een goede kwaliteit van isoleren te garanderen en te documenteren heeft ISOVER de ISOVER Spouwcheck-app ontwikkeld. Met deze app krijgt de aannemer aan de hand van foto’s binnen 24 uur feedback van ISOVER specialisten op de kwaliteit van verwerking. Na oplevering kan een rapport worden gegenereerd voor het gebouwdossier.

eLearning

eLearning

Leer binnen één uur en op een zelf gekozen tijdstip alles over spouwmuren met onze gratis e-learning module. Aan bod komen wet- en regelgeving, Rc-waarden, verwerkingsaspecten, kostenefficiënte materiaalkeuze en meer.

Praktijkopleiding

Praktijkopleiding

Voor metselaars en isoleerders organiseert ISOVER in het Saint-Gobain Training Center in Eindhoven een praktische opleiding van één dag. We besteden daarin aandacht aan de theorie van de spouwmuur en gaan vervolgens daadwerkelijk met isoleren aan de slag.

Toolbox 2.0

Toolbox 2.0

Heeft u beperkte tijd ter beschikking? Dan komen wij graag naar u toe. Tijdens een praktische Toolbox 2.0 training op de bouwplaats nemen we met verwerkers de 7 aandachtspunten voor goede isolatie door. Ook laten we met een heatbox en een thermografische camera zien wat de invloed van onzorgvuldig aangebrachte isolatie kan zijn.

6-sterren garantie

6-sterren garantie

Is de isolatie eenmaal aangebracht dan moeten de prestaties gegarandeerd zijn voor de lange termijn. ISOVER garandeert met haar 6-sterren garantie blijvende topprestaties voor haar spouwmuurisolatie voor een periode van tien jaar. Met ISOVER glaswol bent u dus verzekerd van een blijvend goed geïsoleerd gebouw.

Over de garantie

ISOVER waarborgt de blijvende kwaliteit van al haar producten voor spouwmuurisolatie met ISOVER Multimax 30 Ultra, Multimax 30, Multimax 31 Ultra, Mupan Ultra XS, Mupan Plus en Mupan.

ISOVER garandeert:

  • Brandveiligheid
  • Intrinsieke producteigenschappen waaronder thermisch isolerende eigenschappen
  • Bestendigheid tegen invloeden van buitenaf
  • Ongevoeligheid voor vocht
  • Stabiele vorm en afmetingen
  • KOMO attest-met-productcertificaat

De 6-sterren garantie gaat in op de dag van levering en blijft vervolgens tien jaar geldig. Bezoek van een ISOVER-medewerker aan de bouwplaats is onderdeel van de garantie.

Zie voor meer informatie en de voorwaarden het garantieformulier. U kunt deze formulieren ook aanvragen bij ISOVER. Neem in dat geval contact op met een van onze collega's. De 6-sterren garantie kan door aannemers / opdrachtgevers worden aangevraagd via de bouwmaterialenhandel.

Contact

Aan de slag met de onze spouwservice en hebt u vragen of wilt u de Toolbox 2.0 bij u op de bouw? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.