Hero Image
Isoleer vertrouwd de spouwmuur met ISOVER spouwservice
3 min

Spouwservice

Wilt u meer weten over kwaliteit in de spouwmuur? Of wilt u advies of begeleiding op de bouw? Wij denken graag met u mee in elke bouwfase.

Onderstaand vindt u een overzicht van onze spouwservices.

eLearning

eLearning

Leer binnen één uur en op een zelf gekozen tijdstip alles over spouwmuren met onze gratis e-learning module. Aan bod komen wet- en regelgeving, Rc-waarden, verwerkingsaspecten, een kostenefficiënte materiaalkeuze en meer.

Termical

Termical

Ook tijdens het ontwerpproces helpen wij u graag. Met het rekenprogramma ISOVER Termical voert u zelf snel en eenvoudig thermische isolatieberekeningen voor bouwkundige constructies uit volgens de in Nederland geldende isolatienorm (NTA 8800).

Praktijkopleiding

Praktijkopleiding

Voor metselaars en isoleerders organiseren we in ons Saint-Gobain Training Center in Eindhoven een praktische opleiding van één dag. We gaan in op de theorie van de spouwmuur en gaan vervolgens daadwerkelijk met isoleren aan de slag.

Toolbox 2.0

Toolbox 2.0

Beperkte tijd ter beschikking? Dan komen wij naar u toe. Tijdens een praktische Toolbox 2.0 op de bouwplaats nemen we met de verwerkers de 7 aandachtspunten door. Ook laten we met een heatbox en een thermografische camera zien wat de invloed kan zijn van onzorgvuldig aangebrachte isolatie.

ISOVER Spouwcheck-app

Spouwcheck-app

Vooruitlopend op wetgeving hebben we een ISOVER Spouwcheck-app ontwikkeld waarmee we door middel van foto’s op afstand mee kunnen kijken of de spouwmuurisolatie goed is aangebracht. Dit helpt aannemers ook met het opbouwen van een gebouwdossier, dat zoals nu verwacht wordt nodig is binnen de Wet kwaliteitsborging (Wkb).

6-sterren garantie

6-sterren garantie

Is de isolatie eenmaal aangebracht dan moeten de prestaties gegarandeerd zijn voor de lange termijn. Isover garandeert met haar 6-sterren garantie blijvende topprestaties voor haar spouwmuurisolatie voor een periode van 10 jaar. Met ISOVER glaswol bent u dus verzekerd van een blijvend goed isolerend gebouw.

Over de garantie

ISOVER waarborgt de blijvende kwaliteit van al zijn producten gedurende lange tijd voor spouwmuurisolatie: ISOVER Multimax 30 Ultra, Multimax 30, Multimax 31 Ultra, Mupan Ultra XS, Mupan Plus en Mupan.

ISOVER garandeert:

  • Brandveiligheid
  • Intrinsieke producteigenschappen waaronder thermisch isolerende eigenschappen
  • Bestendigheid tegen invloeden van buitenaf
  • Ongevoeligheid voor vocht
  • Stabiele vorm en afmetingen
  • KOMO attest-met-productcertificaat

De 6-sterren-garantie gaat in op de dag van levering en blijft vervolgens tien jaar geldig. Bezoek door een ISOVER-medewerker aan de bouwplaats is onderdeel van de garantie.

Zie voor meer informatie en de voorwaarden het garantieformulier. U kunt deze formulieren ook aanvragen bij ISOVER. Neem in dat geval contact op met een van onze collega's. De 6-sterren-garantie kan door aannemers / opdrachtgevers worden aangevraagd via de bouwmaterialenhandel.

Contact

Aan de slag met de onze spouwservice en hebt u vragen of wilt u de Toolbox 2.0 bij u op de bouw? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.