Hero Image
campagnebeeld Isover Friendly glass wool
Alles over isoleren
Duurzaamheid
Energie besparen & subsidies
2 min

Dé keuze voor isolerend Nederland

In 2050 moeten alle woningen in Nederland energieneutraal zijn. Een flinke klus die we samen gaan klaren. Om warmteverlies via (schuine) daken, vloeren en wanden te voorkomen, hebben we voor iedere isolatieklus de juiste producten.

Isover Isoleer-wijzer
Isover Isoleerwijzer 2023

Een juist isolatie advies begint met de situatie goed in beeld te krijgen. Met de Isover isoleer-wijzer krijg jij gemakkelijk het juiste isolatie advies door drie vragen te stellen:

  1. Wat is de isolatieklus?
  2. Wat is de situatie?
  3. Aan welke isolatiewaarden moet het voldoen?

De Isover isoleer-wijzer geeft je vervolgens advies. 

Isover Friendly glass wool voor alle isolatieklussen in renovatieprojecten

Met trots willen we u melden dat vanaf heden Isover Friendly glass wool verkrijgbaar is in de renovatiemarkt! Isover Comfortpanel, Renopan en Isocomfort behoren nu tot het Friendly glass wool assortiment. De producten voelen zachter aan, zijn vervaardigd uit gerecylced materiaal én met een natuurlijke binder. Dit zorgt voor een aangename verwerking. Daarnaast wordt het aanbrengen vereenvoudigd door de stevigheid en flexibiliteit.

Isover Friendly glass wool assortiment
Overzicht Friendly glass woll assortiment
Op weg naar een duurzamere wereld

Ontvang subsidie op Isover isolatie

Woningeigenaren kunnen subsidie krijgen voor het verduurzamen van hun woning. Deze subsidie geldt ook voor diverse Isover Isolatie-oplossingen voor het isoleren van het dak. Het dak is immers het grootste oppervlakte van het huis. Met het verduurzamen van een woning is hier veel winst te behalen.

Download het leaflet en geef het juiste advies

Op het handige leaflet vind je een overzicht van de subsidie per product en per maatregel. Wil jij jouw klant helpen met het juiste advies?

Isolatie subsidie leaflet

Check RVO subsidie voor isolatiemaatregelen voor de voorwaarden.

Zelf je huis isoleren? Dat kan ook! Wij helpen je op weg met advies en stappenplannen.

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen over ons assortiment of advies nodig bij een klus? Neem dan contact op met je Isover Helpdesk via 0347-325 180.