Hero Image
campagnebeeld Isover Friendly glass wool
Alles over isoleren
Duurzaamheid
Energie besparen & subsidies
2 min

Dé keuze voor isolerend Nederland

In 2050 moeten alle woningen in Nederland energieneutraal zijn. Een flinke klus die we samen gaan klaren. Om warmteverlies via (schuine) daken, vloeren en wanden te voorkomen, hebben we voor iedere isolatieklus de juiste producten.

Isover Friendly glass wool voor alle isolatieklussen in renovatieprojecten

Met trots willen we u melden dat vanaf heden Isover Friendly glass wool verkrijgbaar is in de renovatiemarkt! Isover Comfortpanel, Renopan en Isocomfort behoren nu tot het Friendly glass wool assortiment. De producten voelen zachter aan, zijn vervaardigd uit gerecylced materiaal én met een natuurlijke binder. Dit zorgt voor een aangename verwerking. Daarnaast wordt het aanbrengen vereenvoudigd door de stevigheid en flexibiliteit.

Isover Friendly glass wool assortiment
Overzicht Friendly glass woll assortiment
Op weg naar een duurzamere wereld
Isover Isoleerwijzer
Isover Isoleerwijzer 2023

Een juist isolatie advies begint met de situatie goed in beeld te krijgen. Met de Isover isoleer-wijzer krijg jij gemakkelijk het juiste isolatie advies door drie vragen te stellen:

  1. Wat is de isolatieklus?
  2. Wat is de situatie?
  3. Aan welke isolatiewaarden moet het voldoen?

De Isover isoleer-wijzer geeft je vervolgens advies. 

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen over ons assortiment of advies nodig bij een klus? Neem dan contact op met je Isover Helpdesk via 0347-325 180.

Isoleren met subsidie

Is jouw opdrachtgever eigenaar van een koopwoning en is deze woning het hoofdverblijf of wordt dit het hoofdverblijf direct na renovatie? Dan komt je opdrachtgever mogelijk in aanmerking voor subsidie. Check RVO subsidie voor isolatiemaatregelen voor de voorwaarden.

Zelf je huis isoleren? Dat kan ook! Wij helpen je op weg met advies en stappenplannen.