Dagopleiding

Main Image
Vol de dagopleiding in Eindhoven en word isolatie-expert
Description

Certificeer uzelf als isolatiespecialist tijdens onze praktijkgerichte dagopleiding. We leren u verschillende materialen te verwerken in uiteenlopende constructies, van wanden tot hellende daken. Extra aandacht besteden we aan luchtdichtheid en het gebruik van accessoires. En we geven u praktische tips die u in uw werk kunt toepassen. Zo heeft u direct profijt van deze praktijktraining.

Gratis deelname

Deelname aan de dagopleiding is gratis en u kunt zich inschrijven zodra u de ISOVER eLearning voltooid heeft. Na afloop van de training ontvangt u een certificaat en krijgt u een speciale vermelding op onze website.

ISOVER isolatietrainingen

Geef de datums door waarop jij de training zou kunnen volgen
Wilt u de ISOVER nieuwsbrief ontvangen?
Hoe werk het uitschrijven van de nieuwsbrief
U kunt zich altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken. U bent direct van de mailinglijst verwijderd.
Met de nieuwsbrief ISOVER Nieuws bent u op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving, ISOVER innovaties en hulpmiddelen die uw vak nét iets gemakkelijker maken. ISOVER Nieuws verschijnt ±4x per jaar.
Toestemming om mijn gegevens te verwerken
Ik ga ermee akkoord dat ISOVER Nederland, onderdeel van Saint-Gobain Construction Products B.V. de door mij verstrekte gegevens verwerkt en gebruikt om mijn vraag en/of opmerking te beantwoorden, mij op de hoogte houdt van de trainingen en de gerelateerde communicatie. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken zoals beschreven in het Privacybeleid.