Hero Image
Zelf isoleren? Gebruik glaswol van ISOVER om ook de kieren en naden goed dicht te maken.
Alles over isoleren
Energie besparen & subsidies
2 min

Zelf isoleren of laten doen?

Of u ervoor kiest om zelf te isoleren of het uit te besteden, ISOVER helpt u graag op weg. Zo vindt u alle informatie om het zelf te doen in onze Oplossingen of verwijzen we u graag naar een van de ISOVER Isolatiepartners

Zelf isoleren

Zelf doen? Iedere renovatieklus hebben we voorzien van een stappenplan. Zo kunt u stap voor stap de klus aanpakken. Bij sommige klussen, zoals het plaatsen van HR++ glas of het inblazen van een spouwmuur, kunt u niet kiezen om het zelf te doen. Deze klussen moeten worden uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven. U kunt eventueel zelf advies inwinnen bij onze ISOVER Helpdesk via onderstaand formulier.

Informatie voor de klussen die u wel zelf kunt aanpakken vindt u in de Oplossingen van ISOVER:

Laten doen

Heeft u besloten om een isolatieklus uit te besteden aan een klusbedrijf, maar weet u niet bij wie u hiervoor het beste terechtkunt? Dan kunt u zoeken naar ISOVER Isolatiepartners. Deze klusbedrijven zijn door ISOVER opgeleid en hebben een gedegen kennis van isoleren. Zij gebruiken het professionele assortiment van ISOVER. Zo bent u ervan verzekerd dat de isolatieklus goed wordt uitgevoerd. Uw persoonlijke plan van aanpak kunt u eenvoudig naar hen mailen voor een offerte. Wel zo makkelijk!

HomeQgo

ISOVER werkt samen met HomeQgo. Een online platform voor het verduurzamen van uw woning. U kunt via HomeQgo heel eenvoudig een op maat gemaakt besparingsadvies krijgen op basis van de gegevens van uw woning. Zo ziet u welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn, wat hiervan de kosten zijn en welke besparing dit oplevert. Ook werkt HomeQgo met partners die voor u de klus kunnen uitvoeren. 

homeQgo

 

Contactformulier ISOVER Helpdesk
Ik stel deze vraag als
Wil je de Isover nieuwsbrief ontvangen?
Hoe werk het uitschrijven van de nieuwsbrief
U kunt zich altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken. U bent direct van de mailinglijst verwijderd.
Met de nieuwsbrief Isover Nieuws ben je op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving, Isover innovaties en hulpmiddelen die uw vak nét iets gemakkelijker maken. Isover Nieuws verschijnt ±4x per jaar.
Ik ga ermee akkoord dat Isover Nederland, onderdeel van Saint-Gobain Construction Products B.V. de door mij verstrekte gegevens verwerkt en gebruikt om mijn vraag en/of opmerking te beantwoorden. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken zoals beschreven in het Privacybeleid.
CAPTCHA