Hero Image
BENG
2 min

ISOVER oplossingen voor BENG

ISOVER biedt 24 ISSO-details aan waarbij de Rc-waarden en het energieverlies via lineaire koudebruggen zijn berekend. Dit maakt de ontwerpfase een stuk eenvoudiger en levert een grote bijdrage aan de duurzaamheid en betaalbaarheid van een woning. Iedere maatregel die niet getroffen hoeft te worden, stoot namelijk ook geen CO2 uit dat op een later moment terugverdiend moet worden.

Valse spouw illustratie

In de details voor de spouwmuur, worden de ISOVER Mupan Ultra XS, Multimax 31 Ultra en de Multimax 30 Ultra in verschillende diktes weergegeven. Deze producten hebben allemaal het voordeel dat ze flexibel en vormvast zijn. Hierdoor kan de isolatie strak tegen het kozijn worden verwerkt, waardoor afpurren tussen het kozijn en de isolatie niet nodig is en het kozijnanker goed thermisch wordt ingepakt. Ook ontstaat zo geen valse luchtspouw tussen de isolatie en het binnenspouwblad en zullen na verloop van tijd ook geen naden tussen de isolatieplaten ontstaan.

Gratis ISSO-details

Bestekteksten

Naast de details, de intrinsieke eigenschappen van ISOVER glaswol en de bijdrage aan de duurzaamheid en betaalbaarheid, wil ISOVER het u in de ontwerpfase nog makkelijker maken door het aanbieden van bestekteksten. Mogelijk bent u al bekend met ons rekenprogramma Termical. Het rekenprogramma, waar eenvoudig en geheel vrijblijvend Rc-berekeningen kunnen worden gemaakt van de meest voorkomende constructies. En vanaf nu kan via Termical door één druk op de knop, ook de bestektekst van de betreffende constructieopbouw worden gegenereerd.

Van detail tot bestektekst; samen bouwen we aan duurzame woningen.

Benieuwd naar wat ISOVER u kan bieden op het gebied van rekentools, details en isolatieoplossingen? Bekijk dan de Termical bestekservice of neem via onderstaand formulier contact op met een van onze Technical Engineers.

Maak gebruik van de ISOVER Termical Bestekteksten

Laat u adviseren

Of u nu werkzaam bent in de voorbereiding, de advisering of de uitvoering, de BENG wet- en regelgeving heeft invloed op uw werk. Goede details en de juiste kennis leggen de fundering voor een nauwkeurige uitvoering. Hoe u dit het beste aan kunt pakken, leggen de technisch adviseurs van ISOVER u graag uit.

Benieuwd wat ISOVER voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!