2 min

Algemene voorwaarden Training Center Isover

1.1    De aanmelding voor een training gelden voor één deelnemer, wiens gegevens op de inschrijving staan. 
1.2   Je kunt zich maximaal één keer voor dezelfde training inschrijven, elke volgende deelnemer schrijft zich in met zijn/haar eigen gegevens. 
1.3    Op de trainingsdag ontvang je koffie, thee, frisdrank en een lunch. Alle gereedschappen en materialen worden ter beschikking gesteld door Isover Nederland.  
1.4    Trainingen van Isover Nederland worden geheel gratis aangeboden.
1.5    Annulering van de training door deelnemer is zonder enige consequenties mogelijk voor 24 uur aanvang van de vastgestelde (start)datum. Bij no show zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen van 100 euro. 
1.6    Indien de training in geval van overmacht aan de kant van Isover Nederland niet verzorgd kan worden op de vastgestelde datum, wordt in onderling overleg een nieuwe datum vastgesteld. 
1.7    Isover Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van enig handelen of nalaten op grond van de tijdens de training gegeven informatie.
1.8    Isover Nederland is nooit aansprakelijk voor indirecte c.q. gevolgschade, zoals bijvoorbeeld gederfde inkomsten. 
1.9    Tijdens de training is het verplicht om veiligheidsschoenen en gepaste kleding te dragen. Isover Nederland behoudt zich het recht om je de toegang tot het Training Center te weigeren als hier niet aan wordt voldaan. 
1.10    Werkschoenen kun je eventueel lenen bij Isover Nederland. Indien je hier gebruik van wil maken, kun je dit voor de start van de trainingsdag bij één van de instructeurs aangeven. 
1.11    Deelname vanaf 18 jaar.