Toolbox 2.0

Main Image
ISOVER Toolbox 2.0
Description

Beperkte tijd beschikbaar en kun je geen dagtraining volgen? Dan komen wij graag naar jou toe! Tijdens een praktische Toolbox 2.0 training op de bouwplaats nemen we met jou 7 aandachtspunten voor goede isolatie door. Ook laten we met een heatbox en een thermografische camera zien wat de invloed kan zijn van onzorgvuldig aangebrachte isolatie.

Isover isolatietrainingen

Geef de datums door waarop jij de training zou kunnen volgen
Wilt u de Isover nieuwsbrief ontvangen?
Hoe werk het uitschrijven van de nieuwsbrief
U kunt zich altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken. U bent direct van de mailinglijst verwijderd.
Met de nieuwsbrief Isover Nieuws bent u op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving, Isover innovaties en hulpmiddelen die uw vak nét iets gemakkelijker maken. Isover Nieuws verschijnt ±4x per jaar.
Toestemming om mijn gegevens te verwerken
Ik ga ermee akkoord dat Isover Nederland, onderdeel van Saint-Gobain Construction Products B.V. de door mij verstrekte gegevens verwerkt en gebruikt om mijn vraag en/of opmerking te beantwoorden, mij op de hoogte houdt van de trainingen en de gerelateerde communicatie. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken zoals beschreven in het Privacybeleid.
CAPTCHA