Spouwvakmantraining

Main Image
Spouwvakman in Training Center Eindhoven
Description

Vergroot uw kennis over spouwmuren tijdens de Spouwvakmantraining. Tijdens deze interactieve training wisselen we theorie en praktijk met elkaar af. Zo wordt u een expert op het gebied van spouwmuren en krijgt u praktische tips die u direct in de praktijk kunt toepassen.

Samenwerking

De Spouwvakmantraining is een samenwerking van Saint-Gobain Weber Beamix, Wienerberger, Gebr. Bodegraven en ISOVER Nederland. De training is interessant voor architecten, kwaliteitsmanagers, werkvoorbereiders, metselaars en ISOVER Isolatiepartners. Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname.

Isover isolatietrainingen

Geef de datums door waarop jij de training zou kunnen volgen
Wilt u de Isover nieuwsbrief ontvangen?
Hoe werk het uitschrijven van de nieuwsbrief
U kunt zich altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken. U bent direct van de mailinglijst verwijderd.
Met de nieuwsbrief Isover Nieuws bent u op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving, Isover innovaties en hulpmiddelen die uw vak nét iets gemakkelijker maken. Isover Nieuws verschijnt ±4x per jaar.
Toestemming om mijn gegevens te verwerken
Ik ga ermee akkoord dat Isover Nederland, onderdeel van Saint-Gobain Construction Products B.V. de door mij verstrekte gegevens verwerkt en gebruikt om mijn vraag en/of opmerking te beantwoorden, mij op de hoogte houdt van de trainingen en de gerelateerde communicatie. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken zoals beschreven in het Privacybeleid.
CAPTCHA