Plustraining

Main Image
Plustraining in Eindhoven
Description

Vergroot uw kennis met de ISOVER Plustraining. Tijdens deze aanvullende renovatietraining wisselen we theorie en praktijk met elkaar af. Zo wordt u een expert op het gebied van comfort, akoestiek, brandveiligheid en ventilatie. En kunt u uw klanten nog beter adviseren en van dienst zijn.

Diverse thema's

De Plustrainingen hebben wisselende thema's. U kunt aan verschillende trainingen deelnemen, om zo uw kennis up-to-date te houden.

Deelname

Deelname aan de Plustrainingen is gratis voor u als drie-sterren Isolatiepartner. Na deelname aan deze training ontvangt u het ISOVER Isolatiepartner Plus-Label. Houd de drie-sterren Isolatiepartner nieuwsbrief in de gaten voor de data en thema's.

Isover isolatietrainingen

Geef de datums door waarop jij de training zou kunnen volgen
Wilt u de Isover nieuwsbrief ontvangen?
Hoe werk het uitschrijven van de nieuwsbrief
U kunt zich altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken. U bent direct van de mailinglijst verwijderd.
Met de nieuwsbrief Isover Nieuws bent u op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving, Isover innovaties en hulpmiddelen die uw vak nét iets gemakkelijker maken. Isover Nieuws verschijnt ±4x per jaar.
Toestemming om mijn gegevens te verwerken
Ik ga ermee akkoord dat Isover Nederland, onderdeel van Saint-Gobain Construction Products B.V. de door mij verstrekte gegevens verwerkt en gebruikt om mijn vraag en/of opmerking te beantwoorden, mij op de hoogte houdt van de trainingen en de gerelateerde communicatie. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken zoals beschreven in het Privacybeleid.
CAPTCHA