Praktijktraining Isover Iso-leren gevel en dak

Main Image
Vol de dagopleiding in Eindhoven en word isolatie-expert
Description

In deze training leer je verschillende isolatiematerialen te verwerken in uiteenlopende constructies, van wanden tot hellende daken. Hierbij besteden we extra aandacht aan luchtdichtheid en het gebruik van accessoires.

Daarnaast geven we je praktische tips die je meteen kunt toepassen bij jouw isolatieklussen in renovatieprojecten. Zo heb je direct profijt van deze praktijktraining!

Vergroot je vakmanschap met onze Isover Iso-leren praktijktraining.

Schrijf je hieronder in. 

Goed om te weten:

  • Deelname aan de praktijktraining ‘Isover Iso-leren gevel en dak’ is gratis.

  • LET OP: Aanmelden is deelnemen. Bij no-show zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen van 100 euro.

  • Mocht je door omstandigheden toch niet kunnen deelnemen, neem dan minimaal 24 uur voor aanvang van de training contact op met ons via het contactformulier.

  • Klik hier voor de overige voorwaarden. 

Isover isolatietrainingen

Geef de datums door waarop jij de training zou kunnen volgen
Wilt u de Isover nieuwsbrief ontvangen?
Hoe werk het uitschrijven van de nieuwsbrief
U kunt zich altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken. U bent direct van de mailinglijst verwijderd.
Met de nieuwsbrief Isover Nieuws bent u op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving, Isover innovaties en hulpmiddelen die uw vak nét iets gemakkelijker maken. Isover Nieuws verschijnt ±4x per jaar.
Toestemming om mijn gegevens te verwerken
Ik ga ermee akkoord dat Isover Nederland, onderdeel van Saint-Gobain Construction Products B.V. de door mij verstrekte gegevens verwerkt en gebruikt om mijn vraag en/of opmerking te beantwoorden, mij op de hoogte houdt van de trainingen en de gerelateerde communicatie. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken zoals beschreven in het Privacybeleid.
CAPTCHA