Isover iso-leren in de praktijk

Main Image
Vol de dagopleiding in Eindhoven en word isolatie-expert
Description

Certificeer uzelf als isolatiespecialist tijdens onze praktijkgerichte Isover iso-leren in de praktijk. We leren u verschillende materialen te verwerken in uiteenlopende constructies, van wanden tot hellende daken. Hierbij besteden we extra aandacht aan luchtdichtheid en het gebruik van accessoires. Daarnaast geven we u praktische tips die u in uw werk kunt toepassen. Zo heeft u direct profijt van deze praktijktraining.

Gratis deelname

Deelname aan de dagopleiding is gratis en u kunt zich inschrijven zodra u de Isover eLearning voltooid heeft. Na afloop van de training ontvangt u een certificaat.

LET OP: Aanmelden is deelnemen. Bij no show zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen van 100 euro. Mocht u door omstandigheden toch niet kunnen deelnemen, neem dan contact op met ons via het contactformulier. Klik hier voor de overige voorwaarden. 

Isover isolatietrainingen

Geef de datums door waarop jij de training zou kunnen volgen
Wilt u de Isover nieuwsbrief ontvangen?
Hoe werk het uitschrijven van de nieuwsbrief
U kunt zich altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken. U bent direct van de mailinglijst verwijderd.
Met de nieuwsbrief Isover Nieuws bent u op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving, Isover innovaties en hulpmiddelen die uw vak nét iets gemakkelijker maken. Isover Nieuws verschijnt ±4x per jaar.
Toestemming om mijn gegevens te verwerken
Ik ga ermee akkoord dat Isover Nederland, onderdeel van Saint-Gobain Construction Products B.V. de door mij verstrekte gegevens verwerkt en gebruikt om mijn vraag en/of opmerking te beantwoorden, mij op de hoogte houdt van de trainingen en de gerelateerde communicatie. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken zoals beschreven in het Privacybeleid.
CAPTCHA