Plustraining

Main Image
Plustraining in Eindhoven
Description

Vergroot jouw kennis tijdens de ISOVER Plustraining. Tijdens deze aanvullende renovatietraining wisselen we theorie en praktijk met elkaar af. Zo word je een expert op het gebied van comfort, akoestiek, brandveiligheid en ventilatie. En kun je jouw klanten nog beter adviseren en van dienst zijn.

Diverse thema's

De Plustrainingen hebben wisselende thema's. Je kunt aan verschillende trainingen deelnemen, om zo je kennis up-to-date te houden.

Deelname

Deelname aan de Plustrainingen is gratis voor jou als drie-sterren Isolatiepartner. Na deelname aan deze training ontvang je het ISOVER Isolatiepartner Plus-Label. Houd de drie-sterren Isolatiepartner nieuwsbrief in de gaten voor de data en thema's.

ISOVER isolatietrainingen

Geef de datums door waarop jij de training zou kunnen volgen
Wilt u de ISOVER nieuwsbrief ontvangen?
Hoe werk het uitschrijven van de nieuwsbrief
U kunt zich altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken. U bent direct van de mailinglijst verwijderd.
Met de nieuwsbrief ISOVER Nieuws bent u op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving, ISOVER innovaties en hulpmiddelen die uw vak nét iets gemakkelijker maken. ISOVER Nieuws verschijnt ±4x per jaar.
Toestemming om mijn gegevens te verwerken
Ik ga ermee akkoord dat ISOVER Nederland, onderdeel van Saint-Gobain Construction Products B.V. de door mij verstrekte gegevens verwerkt en gebruikt om mijn vraag en/of opmerking te beantwoorden, mij op de hoogte houdt van de trainingen en de gerelateerde communicatie. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken zoals beschreven in het Privacybeleid.