Dagopleiding

Main Image
Vol de dagopleiding in Eindhoven en word isolatie-expert
Description

Certificeer jezelf als isolatiespecialist tijdens onze praktijkgerichte dagopleiding. We leren je verschillende materialen te verwerken in uiteenlopende constructies. Van wanden tot hellende daken. Extra aandacht besteden we aan luchtdichtheid en het gebruik van accessoires. En we geven je praktische tips die je in je werk kunt toepassen. Zo heb je direct profijt van deze praktijktraining.

Gratis deelname

Deelname aan de dagopleiding is gratis en je kunt je inschrijven zodra je de ISOVER eLearning voltooid hebt. Na afloop van de training ontvang je een certificaat en krijg je een speciale vermelding op onze website.

ISOVER isolatietrainingen

Geef de datums door waarop jij de training zou kunnen volgen
Wilt u de ISOVER nieuwsbrief ontvangen?
Hoe werk het uitschrijven van de nieuwsbrief
U kunt zich altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken. U bent direct van de mailinglijst verwijderd.
Met de nieuwsbrief ISOVER Nieuws bent u op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving, ISOVER innovaties en hulpmiddelen die uw vak nét iets gemakkelijker maken. ISOVER Nieuws verschijnt ±4x per jaar.
Toestemming om mijn gegevens te verwerken
Ik ga ermee akkoord dat ISOVER Nederland, onderdeel van Saint-Gobain Construction Products B.V. de door mij verstrekte gegevens verwerkt en gebruikt om mijn vraag en/of opmerking te beantwoorden, mij op de hoogte houdt van de trainingen en de gerelateerde communicatie. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken zoals beschreven in het Privacybeleid.