Verfijn op

Resultaten : 16
Bribus Keukens Dinxperlo

Nieuwbouw bedrijfshal Bribus Keukens

Voor de nieuwe bedrijfshal van Bribus Keukens (4.300 m2) in Dinxperlo werden specifieke eisen gesteld aan thermische, akoestische en brandveilige prestaties. Daarom is per gevel bekeken welk isolatieproduct het beste aansloot op de verschillende eisen. Een combinatie van producten zorgde voor een optimaal geïsoleerde hal.
Renovatie Achterstraat 12 Woerden

Oud pakhuis verbouwd tot comfortabele appartementen en winkel

Binnen de oude stadsmuren van Woerden is een oud woonhuis met atelier (oorspronkelijk pakhuis uit 1902 met de naam Porseleinhuis) gerenoveerd tot vier moderne appartementen en een nieuwe winkelruimte. Gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst!

De grootste uitdaging was om van de tweelaagse woning boven het atelier vier appartementen te maken. Hoe hou je de meeste ruimte over én voldoe je aan de allerhoogste eisen op het gebied van comfort en brandveiligheid?

Door het gebruik van slimme afbouwoplossingen is het project eind maart 2018 opgeleverd en zijn alle ruimtes succesvol verhuurd.
Metaalbouw Cladipan 31 en Cladisol

Renovatie en uitbreiding Bouwmaat Groningen

Het pand van Bouwmaat in Groningen, groothandel voor bouwmaterialen, onderging in 2017 een grote verbouwing. Niet alleen werd er een nieuw deel aangebouwd, maar ook werden o.a. de bestaande gevels gerenoveerd. Zowel de nieuwbouwgevels als de gerenoveerde gevels voldoen nu aan de nieuwste thermische eisen, namelijk een Rc > 4,5 m2.K/W. Tijdens de werkzaamheden heeft de vestiging van Bouwmaat gewoon haar deuren op kunnen houden voor haar klanten. 
Green Mountains Logistics Park bij Schiphol

Green Mountains Logistics Park bij Schiphol

Nabij Schiphol verrijst het Green Mountains Logistics Park met vier gebouwen van ruim 100.000 m2. De bouw van fase 1 met een oppervlakte van meer dan 30.000 m² zal eind tweede kwartaal 2017 worden opgeleverd. Het door Mies Architectuur ontworpen gebouw krijgt het duurzaamheidscertificaat 'BREEAM Very Good'. Als isolatie-oplossing voor de metalen gevels is gekozen voor Isover Cladipan 31 met een Rc van 4,5 m2.K/W.
Nieuwbouw bedrijfsgebouw Krohne Altometer in Dordrecht

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Krohne Altometer in Dordrecht

Voor de opbouw van de buitengevel van het nieuwbouwproject van Krohne in Dordrecht werd gekozen om een binnendoossysteem gevuld met Isover Cladipan 31 Ultra te gebruiken om te voldoen aan een Rc-waarde van 4,5 m².K/W.
Topsportcentrum De Koog

Topsportcentrum De Koog

Voor de topsporthal in Koog aan de Zaan is voor thermisch én akoestisch comfort gekozen. De gevels van de sporthal zijn opgebouwd uit geperforeerde binnendozen die gevuld zijn met Isover Cladipan 31 van 200. Hiermee wordt een Rc van 4,5 m2.K/W en tegelijkertijd een optimaal akoestisch comfortabel gerealiseerd.
Bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouw in Geldermalsen

De metalen gevels van deze bedrijfshal in Geldermalsen zijn volgens de nieuwste isolatienormen geïsoleerd. De isolatieplaat Isover Cladipan 31 Ultra van 170 mm met reflecterende bekleding in combinatie met een 110/600 binnendoos bood hier een handige, éénlaagse isolatie-oplossing voor een Rc van 4,5 m2.K/W.
Nul-op-de-meter-woning

Nul-op-de-meter woning - Hoogkarspel

De opdrachtgever (tevens architect en bouwer) stelde zich als doel om een nul-op-de-meter woning te bouwen. Hiervoor is veel aandacht besteed aan de gevel. De uiteindelijke EPC komt uit op -0,2!
Isover Isolatie Gyproc Magazijn Kallo

Gyproc Magazijn Kallo

De metalen gevels van de magazijnuitbreiding van gipsproducent Gyproc in Kallo zijn volgens de nieuwste isolatienormen geïsoleerd. De isolatieplaat Isover Cladipan 31 van 200 mm in combinatie met de SAB 140/600 binnendoos bood hier een handige, éénlaagse isolatie-oplossing. 
Markthal Rotterdam met Isover Isolatie

Markthal - Rotterdam

Aan de Binnenrotte in hartje Rotterdam is een gigantisch icoon verrezen waarin gewinkeld, gewerkt, gegeten, gerecreëerd en gewoond kan worden. De ondergebrachte winkels en horeca bestrijken een oppervlak van maar liefst 8000 m². 
Dekker Vianen Isover Isolatie

Dekker Hout - Vianen

Dekker Hout Logistiek Centrum in Vianen is geïsoleerd met Cladisol, een uitstekende en duurzame oplossing om hoge isolatiewaarden te behalen met metalen binnendozen.
Renovatie met Isover Kennemer Wonen Alkaar

Kennemer Wonen - Alkmaar

Woningcorporatie Kennemer Wonen in Alkmaar heeft als doel om in 2020 voor de gehele woningvoorraad gemiddeld energielabel B te behalen. hiertoe worden een aantal woningen gerenoveerd met Sonestrong Pro, een systeem waarbij de gehele zolder in één dag afgewerkt wordt.
PassiefSchool Brede School - Den Bosch

Brede School - Den Bosch

De Brede Bossche School is een Passiefschool, wat betekend dat deze school tot wel 75% minder energie verbruikt. Het onderdeel kindcentrum wordt gebouwd volgens de Passief Huis methodiek.
New Orleans - Rotterdam in aanbouw

New Orleans - Rotterdam

New Orleans staat aan de zuidzijde van de Wilhelminapier in Rotterdam, In de volksmond: “Manhattan aan de Maas”. De toren is geïsoleerd met Isover Mupan Facade en Soneroll, voor uitstekende thermische en akoestische isolatie.
Lithos Bouw - Oosterbeek isoleren met isover

Lithos Bouw - Oosterbeek

In Oosterbeek realiseerde Lithos Bouw & Ontwikkeling uit Amersfoort een project met 42 woningen. In de spouwmuur is het innovatieve nieuwe product van Isover, Multimax 30 Ultra toegepast. Lithos had hiermee de primeur.