Hero Image
Isover Catalogus Bouw 2024

Isover Catalogus Bouw

Vraag nu via deze pagina eenvoudig de Isover Catalogus Bouw 2024 aan. In deze catalogus vindt u naast de productoverzichten ook informatie over o.a. BENG en Isover Friendly glass wool. De catalogus is interactief gemaakt, zodat u direct doorverwezen kan worden naar gerelateerde webpagina’s op isover.nl. Prijzen die vermeld staan in de catalogus gelden vanaf 1 januari 2024.

Nieuw

  • Isover Mupan 32; stevige vormvaste glaswol spouwplaat aan twee zijden voorzien van een glasvliesbekleding. Geschikt voor spouwmuren met een gedeeltelijke vulling. 
  • Isover Mupan 34 Ultra; (voorheen bekend als de Pan34 Ultra), stevige vormvaste glaswol spouwplaat. Aan de voorzijde voorzien van een speciaal gecoate, geperforeerde aluminiumfolie. Geschikt voor spouwmuren waar een hoge isolatiewaarde is vereist met weinig spouwruimte. 
  • Isover Isonat Flex 40; biobased houtvezel isolatieplaat geproduceerd van duurzaam gewonnen resthoutsnippers met goede thermische en akoestische eigenschappen. Geschikt voor de renovatie en binnen afbouw; het isoleren van scheidingwanden, voorzetwanden en hellende daken van binnenuit. 
  • Isover Isonat Flex 55; stevige biobased houtvezel isolatieplaat geproduceerd van duurzaam gewonnen resthoutsnippers met goede thermische en akoestische eigenschappen. Geschikt voor Prefab Houtbouw voor het isoleren van dakkapellen, houtskeletbouwgevels, geprefabriceerde binnenspouwbladen en geprefabriceerde houten buitenspouwbladen tegen steenachtig binnenspouwblad. 


     

Verduurzamen

Met Isover Nederland leveren wij een bijdrage aan ieders welzijn door met passie een comfortabele, duurzame en gezonde leefomgeving te creëren. Zo maken we ook stappen met de Isover Catalogus Bouw 2024; met een kleinere oplage die gedrukt is op gerecycled papier. Lees meer over onze 'Routekaart voor verduurzamen' in de catalogus.

Actuele productinformatie altijd bij de hand?

Meld u aan voor het Isover Nederland Dataplatform. Met het platform heeft u 24/7 beschikking over actuele productinformatie, inclusief artikelcoderingen, brutoprijzen, logistieke eenheden en productafbeeldingen. Daarnaast maakt u heel eenvoudig productvergelijkingen op elke gewenste selectie om zo het juiste product te kiezen. Bovendien kunt u de informatie in elk gewenst formaat downloaden. Dit maakt de verwerking in uw eigen systemen, zoals ERP, PIM of direct naar uw webshop, een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Maak zelf een account aan op isover.ib.nl.

Wenst u geen gebruik te maken van dit systeem, maar wilt u wel een digitaal bestand ontvangen om in te laden in uw bestelsysteem? Neem dan contact op met IB the data company via 040 – 304 14 20.

Volg ons

Isover volgt de ontwikkelingen in de bouw en daaraan gerelateerde wetgeving op de voet. Wij delen deze informatie graag met u. Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven? Volg Isover dan op LinkedIn.