MultiMax 31 Ultra monsteraanvraag
 

MULTIMAX 31 ULTRA maakt energiezuinige woningen betaalbaar


Nieuwbouwwoningen dreigen onbetaalbaar te worden. Dit komt enerzijds door nieuwe regelgeving; we zijn op weg naar een bijna energieneutraal gebouwde omgeving (BENG dus) en moeten van het aardgas af. Daarnaast stijgen de kosten van materialen en arbeid. Zijn er slimme oplossingen waardoor woningen energiezuiniger én betaalbaar zijn?

Voor betaalbare woningen moeten we naar het geheel kijken

De materiaalkeuze die voor de hand ligt, is niet altijd de beste keuze. Soms zijn materiaalkosten lager, maar de verwerkingstijd vele malen hoger. Of is de energieprestatie bij verschillende materialen gelijk, maar het verschil in milieu-impact groot. Daarom zouden we bij de keuze van een bouwmateriaal vaker naar het geheel moeten kijken. Pas dan kom je tot een energiezuinige én betaalbare woning.

NIEUW: Isover Multimax 31 Ultra

Kijken naar het geheel is dus belangrijk bij betaalbaar bouwen. Ook wij hebben dat gedaan en concludeerden dat aan ons spouwassortiment nog iets ontbrak. Namelijk een optimale combinatie van hoogwaardig, slank én prijsbewust isoleren. Onze nieuwe ISOVER Multimax 31 Ultra heeft het állemaal en is daarmee een voordelig alternatief voor hardschuim isolatie, zoals PIR.

Nóg meer voordeel in de spouw!

Met ISOVER glaswol kiest u niet alleen voor de meest kostenefficiënte isolatie voor de spouw, maar ook voor gegarandeerde prestaties en de beste score op het gebied van duurzaamheid. Zo kunt u altijd de slimste keuze maken voor uw project.

Benieuwd naar onze nieuwe Multimax 31 Ultra?

Vraag via ons formulier een gratis productmonster aan.
Ik ga ermee akkoord dat ISOVER Nederland, onderdeel van Saint-Gobain Construction Products B.V. de door mij verstrekte gegevens verwerkt en gebruikt om het proefstuk op te sturen en mij omtrent MultiMax 31 Ultra te contacteren. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken zoals beschreven in het Privacybeleid.
U kunt zich altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken