Hero Image
Leer isoleren via onze trainingen, zowel online als praktijk
Alles over isoleren
3 min

Opleiding tot isolatie-expert

Weet jij straks alles over energiebesparing, huiselijk comfort en terugverdientijden? Tijdens onze trainingen leiden we je op tot isolatie-expert. Zo kun je jouw klanten perfect adviseren.

Theorie en praktijk

Je doet zowel theorie- als praktijkervaring op. Eerst volg je de online training voor de theoretische basis. De theorie pas je daarna toe tijdens de praktijktraining in ons Training Center. Zo leer je alles over voorzetwanden, na-isolatie van daken en het voorkomen van tocht, schimmel en vocht.

Wat de Isover iso-leren in de praktijk jou biedt

Voor wie?

De isolatietrainingen zijn ingericht voor professionals die werken of te maken hebben met de bouwsector. Of je nu Isover producten verkoopt, verwerkt of inkoopt of werkvoorbereider bent, alle aspecten die nodig zijn om de juiste keuzes te maken m.b.t. (na-)isoleren komen aan bod.

Opleidingstraject
Theorie - eLearning
Kom alles te weten over het isoleren van daken, gevels, wanden en vloeren met de eLearning modules van ISOVER

Tijdens de Isover eLearning leer je de basis van goed isoleren. Deze eerste stap volg je volledig online en in jouw eigen tempo. Je volgt de eLearning modules; voorzetwand, scheidingswand, dak en gevel om toegang te krijgen tot stap 2: de Dagopleiding.

Praktijk - Isover iso-leren in de praktijk
Vol de dagopleiding in Eindhoven en word isolatie-expert

Certificeer jezelf als isolatiespecialist tijdens onze praktijkgerichte Isover iso-leren in de praktijk. We leren je verschillende materialen te verwerken in uiteenlopende constructies. Van wanden tot hellende daken. Extra aandacht besteden we aan luchtdichtheid en het gebruik van accessoires. En we geven je praktische tips die je direct in je werk kunt toepassen. Zo heb je direct profijt van deze praktijktraining.

Deelname aan de Isover iso-leren in de praktijk is gratis en je kunt je inschrijven zodra je de Isover eLearning voltooid hebt. Na afloop van de training ontvang je een certificaat.

Verdieping - Plustraining
Training centrum Eindhoven presentatieruimte

Tijdens deze aanvullende renovatietraining wisselen we theorie en praktijk met elkaar af. Zo word je een expert op het gebied van comfort, akoestiek, brandveiligheid en ventilatie. En kun je jouw klanten nog beter adviseren en van dienst zijn.

De Plustrainingen hebben wisselende thema's. Je kunt aan verschillende trainingen deelnemen, om zo je kennis up-to-date te houden. Deelname aan de Plustrainingen is gratis voor jou als je de andere twee stappen doorlopen hebt.

Specialisme - Spouwvakmantraining
Waar moet u op letten voor een goed geisoleerde spouw

Vergroot jouw kennis over spouwmuren tijdens de Spouwvakmantraining. Tijdens deze interactieve training wisselen we theorie en praktijk met elkaar af. Zo word je een expert op het gebied van spouwmuren. En krijg je praktische tips die je direct in de praktijk kunt toepassen.

De Spouwvakmantraining is een samenwerking van Saint-Gobain Weber Beamix, Wienerberger, Gebr. Bodegraven en ISOVER Nederland. De training is ook interessant voor architecten, kwaliteitsmanagers en metselaars. Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Aanmelden

Start vandaag nog jouw traject om isolatie-expert te worden. Klik op de onderstaande link en schrijf je in voor het eerste deel van het opleidingstraject - de theorie - Isover eLearning.

Let op, je wordt doorverwezen naar leren.isover.nl.