Met het 2-IN-1 ISOLATIEPAKKET van ISOVER bespaar je flink op je energierekening én verbetert het comfort in huis. De isolatie voor de zolder en buitenmuren kan vaak al binnen 1 dag aangebracht worden. Bovendien ontvang je nu tijdelijk subsidie!


Let op: RVO heeft bekend gemaakt dat sinds 26 april 2017 het beschikbare subsidiebedrag voor eigenaar-bewoners is uitgeput. Voor Vereniging van Eigenaren (VvE) is nog wel voldoende budget. Natuurlijk blijft isoleren een zeer interessante manier om geld te besparen.


Bereken eenvoudig wat isoleren jou oplevert!

Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Spouwmuurisolatie  
Dakisolatie
Totaal  

In welk type huis woon je?Aantal vierkante meter dak

Meet de lengte en de breedte van de te isoleren vlakken op en vermenigvuldig deze getallen met elkaar. De minimale hoeveelheid vierkante meters om in aanmerking te komen voor subsidie is m².

Aantal vierkante meter gevel

Meet de lengte en de breedte van de te isoleren geveldelen op (dus zonder de raamoppervlakken) en vermenigvuldig deze getallen met elkaar. De minimale hoeveelheid vierkante meters om in aanmerking te komen voor subsidie is m².


Investering (eenmalig!)

De investeringskosten zijn richtprijzen. Vraag een definitieve offerte op bij een ISOVER Isolatiepartner.

ZOLDERISOLATIE
SONESTRONG PRO

+

BUITENMUURISOLATIE
INSULSAFE PLUS

-

Je kunt subsidie aanvragen als je ten minste twee energiebesparende maatregelen laat uitvoeren door een bedrijf met KvK-inschrijving.
Dit is van de investering!

Subsidie overheid

=

Totale investering
 


Besparing (elk jaar weer!)

Uitgaande van een gemiddeld energieverbruik en een gasprijs van € 0,63 per m³.

Je bespaart op de energierekening per jaar. De investering verdien je dus binnen ongeveer jaar jaar terug.


Een beter energielabel
Na isolatie van het dak en de buitenmuren zal het energielabel van je huis over het algemeen verbeterd zijn naar label B. Een beter energielabel maakt je huis interessanter bij verkoop.

Met isoleren help je ook mee aan een beter milieu!
Door je dak en gevel te isoleren, is je jaarlijkse gasverbruik lager. Bovendien verminder je de CO2-uitstoot van je huis met kg per jaar. Dit is gelijk aan wat een auto uitstoot bij gereden kilometers!

Zolderisolatie

Sonestrong pro

Wist je dat in een niet geïsoleerd huis 30% van de warmte via het dak verdwijnt? Dat je wilt gaan isoleren is dus heel slim! Isoleren bespaart je honderden euro's per jaar. Bovendien voelt je huis veel comfortabeler aan.

Met het zolderisolatiesysteem ISOVER Sonestrong Pro is je dak meestal al binnen 1 dag geïsoleerd, met minimale overlast. Aan het einde van de dag kun je al genieten van een mooi afgewerkte, energiezuinige en behaaglijke zolder.

Buitenmuurisolatie

Insulsafe plus

Zijn je buitenmuren niet geïsoleerd? Dan zal het vaak onbehaaglijk aanvoelen in huis. Door de spouwmuren na te isoleren, ervaar je direct meer comfort. En je bespaart ook nog eens veel geld door de lagere energierekening.

Binnen een paar uur kun je de spouwmuren al na laten isoleren met ISOVER Insulsafe Plus. Omdat het via de buitenzijde wordt aangebracht, heb je er geen last van in huis. Ook verandert het uiterlijk van je woning niet.

Snel en veilig na-isoleren

Insulsafe Plus bestaat uit glaswolvlokken die speciaal zijn ontwikkeld om bestaande, niet-geïsoleerde spouwmuren snel en veilig na te isoleren. De glaswolvlokken worden eenvoudig via de metselvoegen van de buitenmuur de lege spouw in geblazen.

Insulsafe Plus is blijvend waterafstotend en zakt niet in. Een veilige investering dus die je vaak al binnen 3 tot 5 jaar terugverdient.

Gecertificeerde verwerkers

Laat je spouwmuur isoleren door gecertificeerde verwerkers. Zij zullen de spouwmuur eerst onderzoeken en vervolgens de glaswol goed verdeeld in de spouwmuur aanbrengen. Onze Isolatiepartners kunnen u hierover adviseren.

Als je nu je gevel én dak laat isoleren, dan kun je ook in aanmerking komen voor subsidie!

referentie 1

Glenn den Broeder
ISOVER Nederland

Vakmanschap vinden we bij ISOVER erg belangrijk.
Daarom leiden we zelf vakmannen op tot erkende ISOVER Isolatiepartners. Nadat zij het theoriegedeelte met succes hebben voltooid, volgen ze in ons speciale Training Center in Eindhoven een praktijkopleiding van een hele dag tot 3-sterren Isolatiepartner. Zo kunt u erop vertrouwen dat onze Isolatiepartners u goed kunnen adviseren en de isolatiewerkzaamheden correct voor u uit kunnen voeren.

Vind een ISOVER Isolatiepartner in de buurt.